CONSTRUCCIÓ, FABRICACIÓ“, SUBMINISTRAMENT I VENDA ONLINE DE FERRO I ACER

QUÈ FEM?

PROJECTES I DISSENY INCAFE, SLU ÉS UNA EMPRESA DEDICADA PRINCIPALMENT A LES ESTRUCTURES METÀL·LIQUES, AMB UNA CAPACITAT DE FABRICACIÓ DE 300 TONELADES MENSUALS (APROX. SEGONS PROJECTE)

TAMBÉ ENS DEDIQUEM A LA SERRALLERIA, METAL·LISTERIA I MAGATZEM DE FERRO.

PODEM REALITZAR QUALSEVOL TIPUS DE TREBALL EN ACER, DES DE BARANES DE FERRO, BARANES MODULARS, PORTES DE GARATGE (PORTES ENROTLLABLES, PORTES BASCULANTS, PORTES CORREDISSES), ESTRUCTURES METÀL·LIQUES, FABRICACIÓ D’ESCALES METÀL·LIQUES, ... TOT AIXÒ ADAPTANT-NOS ALS ESPAIS I NECESSITATS DEL CLIENT, JA QUE DISPOSEM D’UN DEPARTAMENT TÈCNIC DES D'ON PODEM DISSENYAR TOT EL QUE VOSTÈ ENS DEMANI I DESPRÉS CREAR-HO EN EL TALLER.

DISPOSEM D’UN AMPLI VENTALL DE PRODUCTES: TUB DE FERRO, MASSISSOS, ANGULARS, PERFILS, XAPES,.. QUE PODEU ADQUIRIR A TRAVÉS DE LA NOSTRA VENDA DE FERRO ONLINE AMB ELS LLISTATS DE PREUS DE FERRO ACTUALITZATS.

EL NOSTRE RADI DE COBERTURA A PART DE LA ZONA DE BARCELONA TAMBE S'EXPANDEIX A LA RESTA DEL ESTAT ESPANYOL; SENT AIXÍ UNA DE LES PRIMERES EMPRESES DE VENDA DE FERRO ONLINE DE L’ESTAT.

US CONVIDEM A NAVEGAR PER LA NOSTRA PÀGINA I DESCOBRIR LES OFERTES DE FERRO, PODEU COMPRAR ONLINE FERRO SENSE MOURE-US DE CASA, SENSE CAP MAL DE CAP, NI DESPESES DE GESTIÓ NI DESPLAÇAMENT I SABENT QUE EN POCS DIES HO REBREU A LA VOSTRA LLAR. NO DEIXEU DE VISITAR ELS NOSTRES APARTATS D’ESTRUCTURES, PORTES TALLAFOCS, BARANES, ETC.

COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
VISITA'NS TAMBÉ A
n° visites: 13444364