Atenció! Podeu afegir més productes per estalviar en transport.
Nom(Requerit)
Poblacio(Requerit)
Adreça(Requerit)
Província(Requerit)
C. Postal(Requerit)
País(Requerit)
Email(Requerit)
Telèfon
SOL·LICITAR PRESSUPOST
Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 5086128   |    |  Avís legal
Cerca de productes


Cistella de la compra
Cistella buida
 Motors electromecànics per portes corredisses industrials

Motors electromecànics per portes corredisses industrials

Motoreductor trifàsic irreversible amb quadre de maniobres, finals de carrera magnètics i encoder. 
 
Capacitat fins 2500kg - Quadre de maniobres 400RR amb receptor integrat - Control del motor amb encoder per a la gestió de la posició i la detecció d'obstacles - Dispositiu electrònic de frenada - Ajustaments de la velocitat i de la frenada en obertura i tancament - Producte d'acord amb les normes Europees de seguretat EN12453 i EN12445.

Motors electromecànics per portes corredisses industrials

Motoreductor amb quadre de maniobres, finals de carrera magnètics i encoder. 
 
Capacitat fins 1800kg - Quadre de maniobres NET230N amb receptor integrat - Control del motor amb encoder per a la gestió de la posició i la detecció d'obstacles - Ajustaments de la velocitat i de la frenada en obertura i tancament - Producte d'acord amb les Normes Europees de seguretat EN12453 i EN12445.

Motors electromecànics per portes corredisses industrialsMotorreductor capacitat de càrrega de 1500kg amb final de cursa i quadre de maniobra 212E incorporat, receptor ràdio 433 Mhz, autoaprenentatge dels temps de treball, regulació electrònica de la força, entrada controlada per dispositius de seguretat.

A fi de respectar el límit de les forçes d'impacte previst de la EN 13241-1, és necessari utilitzar els dispositius de seguretats externes conforme a la EN 12978

Motors electromecànics per portes corredisses industrialsMotorreductor capacitat de càrrega de 1800kg amb final de cursa i quadre de maniobra 203RR incorporat, receptor ràdio 433 Mhz, regulació de la velocitat i de la desacceleració en obertura i tencament, control del motor i encoder.

Motors electromecànics per portes corredisses industrialsMotorreductor per ús intensiu, carga útil 1000 kg, finals de cursa instalats, amb quadre de maniobra 124RRS incorporat, complet de sensor anti-aixafament, receptor ràdio 433 Mhz incorporat i dissipador, regulació de la velocitat i desacceleració en obertura i tencament.

Motors electromecànics per portes corredisses industrialsMotorreductors 400V a.c. amb quadre de maniobra 400RR incorporat, carga útil 2200 kg,complet de sensor anti aixafament, receptor ràdio 433 Mhz, regulació de la velocitat i de la desacceleració en obertura i tencament, control del motor i encoder.

Motors electromecànics per portes corredisses industrialsMotorreductors 400V a.c. amb quadre de maniobra 400RR incorporat, carga útil 2200 kg, amb fre electromecànic, complet de sensor anti aixafament, receptor ràdio 433 Mhz, regulació de la velocitat i de la desacceleració en obertura i tencament, control del motor i encoder, dispositiu de frenada anti-inèrcia.